Alla ryker

Nu har vi fått lite mer kunskap om träd och om hur just våra träd på framsidan mår. När vi fick höra att de inte mådde så bra efter all markarbete som gjorts när huset byggdes så blev beslutet lättare att ta ned allihop längst ned på planen. Nu blir det gräsmatta hela vägen ned till staketet. Känns lite sorgligt med träden, hade de varit “friska” och mått bra hade jag aldrig haft hjärta att de ned dem. Det positiva är ju självklart att jag och pojkarna får en ordentlig plan att träna och leka på 🙂 Det är ganska mycket mer yta som blir fri, däremot kommer det ju att dröja längre innan den går att träna på. Först ska resten av träden ned, mer fyllnadsmassor och jord, sen på med gräsmatta. Men, den som väntar på något gott väntar aldrig för längre! Det kommer bli så bra! För tillfället tränar jag ändå bara running på A-hindret, och den lyfter vi ut på grusgången när jag ska köra ett pass. Fungerade hur bra som helst, testade idag medan träden höll på att fällas. Det var en annorlunda störning när träden föll och motorsågen gick. Eller rättare sagt, ingen störning, grabbarna brydde sig inte! 😉