Skogens guld!

20110812-022020.jpg

Regnperioder må vara tråkiga, MEN, inget ont som inte har något gott med sig. Det tittar fram kantareller överallt!
Å jag är en sån där som ALDRIG hittar svamp annars, totalt svampblind. Men under dagens skogspromenad såg jag det små guldklimparna titta upp lite här och där. Den senaste veckans regn har gett resultat, lerig agilityplan men skogen full av svamp 😉 Jag hade ingen lön med mig men Lucky är så lättbelönad så jag började friska upp kantarellsöket lite. Superkul! Ska nog ta med mig honom ut laddad med lön och köra igång å träna på riktigt så han kan leta mer åt oss. Det är min lurvpelle som jag har kört mest specialsök med så han får lov att känna lite speciell och göra det här ensam med mig 😉

20110812-022039.jpg
Vill du också ha världens bästa svamp partner med dig i höst skogen? Kom och gå kantarellsökskurs för mig 😀 Jag har lite annorlunda kantarellsökskurser som ger möjlighet att träna och aktivera hunden året runt, även hemma! Denna kurs hålls inomhus där vi börjar med diskrimineringsdelen, häng på! Anmäl dig här.

, , , , ,