Framgångar på Gotland!

20110704-114633.jpg

20110704-114655.jpg

Nu är vi hemma från Gotland igen, helt slut vill jag lova. Hur ska jag orka jobba i natt? 😉

Jag är helt chockad, 5 pinnar har vi med oss hem i bagaget å det var ruskigt nära 6!
Lurvpelle Lucky Luke gjorde två stycken snygga nollor i agilityklass två, så nu har han bara sista pinnen kvar innan han är en tvättäkta klass tre kille. Jag är så stolt över min 9-åring 😀
Flash chockade mig ordentligt när han kammade hem två stycken SM pinnar i agilityklass!!!! Å det var såååååå nära att det blev en SM pinne i hopp också. En riktigt knepig bana som skördade MÅNGA offer (3 nollor av 72 startande, en till nolla med tidsfel dock) klarade Flashan superfint, men jag hamnar bakom honom på målrakan och han har inte drivet att jobba vidare hela vägen hem själv, vilket gjorde att han vänder om och tittar på mig precis innan sista hindret, och rev! 🙁 Vi hade annars kommit femma och tagit SM pinne i hopp också, den sved vill jag lova! Speciellt när vi tagit oss förbi partierna i banan som skördade så många offer. Men men, två SM pinnar är ju inte helt fel med tanke på att jag aldrig trodde Flashan’s tid skulle räcka till. Vilken duktig brun! Älskade pojke visar att matte underskattar honom 😉
Ice fick med sig en SM pinne i agility han med, men han har haft det svårt i hettan och höll inte ihop dag 3. Han hade inte fötterna med sig och rev i båda loppen, både han och systeryster Blinka är känsliga för värmen. Så svala tävlingsdagar efterlyses tack 😉

Jag är supernöjd med mina underbara pojkar och tacksam för att Goran stod ut i värmen under de låååånga tävlingsdagarna i tältet. Bästa omtänksamma Goran! Min kärlek 🙂

Marie’s Kalle går ju inte heller av för hackor, han fixade och trixade och såg till att Marie bara kunde hålla fokus på tävlandet. Hundra procent support där med, vi (jag & Marie) är då väldigt bortskämda med snälla, omtänksamma och stöttande män, de växer ju inte på träd direkt!

Även Marie hade framgång i hoppklass ett och kammade hem en pinne precis innan vi skulle åka hem, stort grattis igen!!!

20110704-114610.jpg