Puppy Peaks med Susan Garrett & Swagger

Vill ni som jag följa med under ett helt års tid och se hur Susan Garrett tränar upp sin valp Swagger från valpsben till en väluppfostrad familjemedlem och en framgångsrik tävlingspartener, då ska du gå in här!

Skynda så får du en smygtitt på ca 45 min där Susan berättar om hur hon väljer valp, hur hon prioriterar, de första viktiga lärdomarna hon ger sina valpar osv… Det första 45 min är ett gratis webinar där hon även berättar om det följande året för de som väljer att betala för att se alla träningsfilmer varje månad under MINST ett år.
Jag betalade in för min plats i morse och det kostade mig 1353:-

Så för alla er som har valp nu, passa på!!!! 😀 MEN, precis som som Susan säger så går det precis lika bra att följa hennes övningar och lekar med hundar i alla åldrar.

Det här var mitt HETA midsommar tips, enjoy! 😉

Kolla in inkallningen på Swagger 4 mån!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QA58RN_78h0&w=640&h=390]