WOW! Imponerad middagsträning:-)

Till min glädje dök Silvia Trkman´s nya Trick DVD ned i brevlådan igår, hann inte se hela men nog för att bli super tränings sugen! Middags träningen är som sagt igång igen (när jag är hemma förstås, när husse är hemma är middagen gratis ;)) och både jag och Goran både skrattade och blev hel impade av vår blåa pojke, han stod på händer för första gången! Bara för någon halv sekund till någon sekund i stöten, men ändå, vi har inte tränat det speciellt många gånger, så det blev WOW moments helt enkelt 😀 Skratten blev många under “Say your prayers” (Amen) tricket som nu är färdigtränat, gossen hoppade in i position bredvid mig och bad sin bön på vibben. SÅÅÅÅ SÖT!!!
Lucky & Flash jobbar nu på att hålla i/krama om flaskan/leksaken i längre stunder. Flash som håller om med en tass kan sitta ganska länge medan Lucky som håller om med båda tassarna precis har börjat att hålla kvar någon sekund, hans variant kräver mycket mer balans och kropps kontroll så det var väntat att det skulle ta lite längre att lära in.
Älskade Snooby var hjälp reda (en av hans favorit sysslor!) och hämtade klicker, bar skålen när jag skulle hämta mer mat osv… Mycket viktigt jobb 😉

Eftersom jag inte kommer att åka till Skåne i helgen så ska jag försöka hinna filma in Månadens trick “Amen”, så håll utkik 😀

,