Border Collie tik omplaceras

Matte AnneLee skriver:

En tik på just fyllda sex år omplaceras p.g.a. ändrade personliga förhållanden. Det är ingen problemhund men hon bör komma till en familj utan småbarn. Gärna personer med kunskap om Border Collie med mycket tid. Hon älskar alla former av aktivering, har väldigt lätt för att lära, är snabb och smidig och skulle säkerligen kunna bli mycket duktig på tex agility med rätt tränare. Inomhus är hon väldigt lugn. Hon är också helt frisk och har alltid varit. Det är en mycket mjuk och kärleksfull tjej. Hon är dock skotträdd och känslig mot vissa ljud. Hon är inte heller 100 % viltsäker men annars har hon en bra grundlydnad, hon kan vara lös i skog och mark och drar inte i kopplet. ha på prov för att se att allt fungerar innan ett ägarbyte. Jag vill omplacera henne endast i Sthlm för smidighetens skull och jag önskar hålla viss kontakt med den nya ägaren.

Vid intresse skriv och berätta om vad just du kan erbjuda och låter det intressant så tar jag kontakt.

hallonblad71@hotmail.com