Superstar!

Igår natt begav sig jag, Lucky, Ice, Marie, Laja & Blinka till Kristinehamn för en dubbel klass 1. Först trodde jag inte att vi skulle komma iväg, jag kunde inte sova när jag visste att jag skulle upp 02.00 igen för att packa och göra oss klara för att åka vid 03.00, så jag var helt enkelt för trött för att klara att köra så långt och sen tävla två hundar en hel dag utan någon sömn överhuvudtaget. Men jag bet ihop och packade mig ned i bilen, då ringde Marie, “jag sitter fast i hissen!”, då var min första tanke, “det är inte meningen att vi ska åka, jag åker hem och lägger mig igen!” Men, efter väckt hela porten med hisslarmet så kom Marie till slut ut och vi var snart on the road.

Väl framme var jag trött, hungrig och inte alls på bra humör, kände inte alls för det här. Ville bara hem och sova! Huvudet dunkade och jag gjorde mitt bästa på att försöka banvandra. Vi började med agilityn, jag visste att det skulle bli problem med kontaktfälten eftersom jag inte varit ett dugg konsekvent med dem, jag har varit osäker på vad jag velat ha för beteende vilket gjort att jag har slarvat något ordentligt. Vi började med 2 på 2 av men jag märkte snabbt att det inte var någonting för mig på tävling, då vill jag SPRINGA! Inte hålla på stoppa upp hundarna (läs mig själv!) Det funkar inte för mig helt enkelt, försökt få det i system men inte lyckats alls, det känns inte rätt helt enkelt. Så, det blir running contacts här! Men det kommer att ta lite tid, plus, jag måste ju ha hinder att träna på vilket jag inte har under vintersäsongen 🙁 Under tiden tänkte jag på ren svenska skita i kontaktfälten och bara köra på, vilket jag gjorde i första agilityloppet, kontaktfältsfel på båda såklart, men jävlar vilket tryck Ice hade! Får vi till running contacts så blir han farlig! 😉 Bäst tid!

Sen var det dags för hopploppen, Ice bäst tid i båda, vann första, rev ett hinder i andra, men där nollade storebror Lucky och plockade en pinne istället 😀 Duktig lurvpelle! Sista agilityloppet så pratade jag med klubbkompisen Ellionor Brändström och vi kom överens om att jag skulle “sejfa” loppet genom att stanna upp Ice på kontaktfälten så jag får vår sista pinne och flyttar upp oss i tvåan. Och det gjorde jag, stannade upp gossen på kontaktfälten, missade att kalla på honom efter en tunnel så han fick en onödigt stor och tidskostade sväng, men vi nollade och flyttade upp till tvåan 😀 Tack Ellionor! Placerade oss tvåa efter Elin Fahlgren (från Hundens Hus Göteborg :)). Kolla in tiden, utan min miss efter tunneln hade han haft en god chans att kamma hem haft bäst tid igen! Vilken SUPERSTAR!!!

Förare Hund Fel Tid Ras
1. Elin Fahlgren Freja Freja 0 31.41 Border collie Stick Eye
2. Kickan Allendes Blue Ice Ice 0 31.74 Border collie Stick Eye

Så trots starten på dagen (NATTEN) så är jag superglad att vi kom iväg, 3 pinnar, en vinst, en andra och en sjätte placering är vi väldigt stolta över. Mina pojkar är mina evigt lysande stjärnor! KÄRLEK!

Inte blev det mycket filmat då kameran började strejka i kylan så Marie försökte filma med iPhonen, ingen vidare kvalité, men bättre än ingenting alls 😉
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Xjzuy_PyBCM&w=640&h=390]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Aaj4uPMQha0&w=640&h=390]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SgE7lGqrom8&w=640&h=390]