Silvia Trkman inspiration!

Varje gång jag ser en av Silvia Trkman´s filmer så vill jag träna och busa med mina pojkar! Kolla in hennes valp & unghunds kurs, inte likt våra vanliga valpkurser inte. Det intressanta är inte vad det är de tränar utan fokusen och samspelet dem emellan. Som instruktör får jag ofta höra av valp och unghunds ägare att de tycker att svårt att motivera sin fyrbente till att vilja samabeta kring andra hundar och/eller annan aktivitet. Det blir alldeles för spännande och störningen blir för stor. Tror de flesta känner igen detta, eller?
Men, kika på dessa valpar och unga vovvar som flera stycken till och med är utan koppel inte visar den minsta tillstymmelse till att vilja “rymma” till något mer spännande, trots att de är väldigt nära varandra. Lek och trick träning är det som gäller! 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=FcLKSml0JOc&fs=1&hl=sv_SE]

Som ni kanske kan gissa så är det Silvia som inspirerat till min Valp & Trick kurs! Mycket mera lek & trick träning som bevisligen ger såååå mycket mer än bara söta och roliga trick att visa upp. Sugen att vara med? 😉 Anmälningar hos Dogma.