Inget mer kött

Vilken lättnad, nu har Goran äntligen bestämt sig för att inte äta något mer kött (rött kött). Jag har varit fusk vegeterian (ätit fisk) större delen av mitt liv, men vissa omständigheter har gjort att jag har börjat äta kött igen (något jag verkligen ångrar!!!). När jag och Goran flyttade ihop för 4 år sen så försökte jag övertala honom att vi skulle sluta äta kött, men han var inte riktigt med på noterna. Och jag ville inte vara krånglig och tänkte “ja ja, det blir lättare om vi äter likadant”. Men, nu har Goran själv kommit underfund med att han inte vill äta kött, och jag kunde inte bli gladare!!!! 😀 Vi börjar att ta bort allt rött kött, fågel & fisk kommer Goran fortfarande att äta, jag kommer att äta fisk, och det är även Gorans mål. Men under omställningen kan det bli kyckling och kalkon, det känns lättare för honom.
Så, ingen julskinka i år! Blir desto mer Alladin & Paradis istället 😉 Hahahah!
Nä, skämt åsido så ska vi avgifta oss från socker också, vi båda (speciellt JAG) är riktigt sockerberoende. Choklad och coca cola kan jag inte vara utan!! Goran har redan lagt av, jag väntar till efter jul & nyår, vill ju fira med något!!! Men sen måste även jag lägga av med allt socker, det är så ohälsosamt!!

Min man är grym! Bestämmer han sig för något så är det bara så, önskar att jag var lika strong… Kött är det dock bara underbart att bli av med, socker kommer jag att sörja… snyft… 😉