Sönerna har numera pass

I fredags rabies vaccinerades “the fantastic four”, de fick sina egna pass som nu väntar på lite fler stämpar, sen är vi redo för att resa 🙂
I slutet av månaden får de sin andra spruta, sen väntar vi i 120 dagar innan de får ta ett blodprov som visar ifall de utvecklat antikroppar eller ej. Har någon av dem inte det så får de ytterligare en spruta.
Så, nu blir det till att byta bil, vi behöver en ännu större så pojkarna får ordentligt med plats och vi kan ha med oss all packning. Gorans pappa kanske följer med också, lovely! Så vi måste få plats tre med packning. En riktig familjesemester!
Har ni några förslag på bra bil? Det ska få plats fyra stycken burar därbak, det ska vara fyrhjulsdrift, och bra med plats för oss och packning. Förslag tas tacksamt emot 🙂

Nu har "the fantastic four" sina egna pass 🙂