Världens bästa nyheter!!!

Jag får rese sällskap i sommar av världens bästa man, MIN MAN!! 😀 Jag kunde inte ha blivit gladare när Goran sa att han (och resten av våra söner!) följer med till Slovenien i början av augusti! När jag bokade Silvias Trkman´s en veckas seminarie trodde jag att jag skulle åka ensam med Flash eller Ice (eller båda), men nu får jag lyxen av hela min familj på resan, I´m happy happy happy!!!

Möjligtvis åker vi till Österrike innan för European Open, men det beror på hur långt jag och Ice har kommit i träningen, får se vad Jenny säger i januari när vi åker ned och tränar för henne privat i Lotushallen. Vi vill ju inte göra bort oss liksom 😉 Men det skulle vara jättekul att tävla utomlands också. En erfarenhet om inte annat!

Nästa fredag rabies vaccineras hela bunten så vi kan resa i sommar, jäklar va kul vi ska ha!!!! 😀

Världens bästa man med världens bästa Flash! 🙂

, , ,