Kumla

Dag 1 var inget annat än LOVELY, dag 2 bjöd på en massa 5 felare men ändå väldigt fina lopp och tider som alla hade lett till pinnar (utan det där rackarns rivna hindret!) Ice hade åter igen bäst tid i agility loppet och hade tagit hem vinsten idag med om han inte rivit ett hinder, samma sak med Flash, ett hinder ned, annars hade han placerat sig som 3:a i agilityn och 4:a i hoppet, där var dock alla hinderbommar på plats men JAG drog på oss en vägran. I hopp loppet var det HELT OCH HÅLLET mitt fel då jag glömde bort vart jag skulle göra mitt blindbyte och när jag kom på det var det försent och jag gav Flash fel info vilket ledde till en vägran. Hur som helst kom jag hem med ett gäng nya lärdomar och ett gäng trötta och belåtna pojkar 😉 Å en massa fina rosetter, lite priser och ifyllda tävlingsböcker såklart, 4 pinnar fick vi ju ändå med oss hem 😀
Marie & Laja fick sina två första rosetter, en för det snyggaste loppet de någonsin gjort, hade blivit en 3:e placering om hon inte hade rivit ett hinder! Både jag & Marie är barnsligt förtjusta i rosetterna, lite fjantigt kanske… Men då är vi två fjantar! 😉

Det var den sista officiella tävlingen för i år, så nu ska jag ta och planera upp vinterns träning 🙂

MEN, nästa söndag är det Distriktsmästerskapet, så en tävling till blir det!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=82pOSXYW7Hk&fs=1&hl=sv_SE]