Behandla ömma muskler

Eftersom Snooby kan bli stel och öm efter hårdare aktivitet (som vi nu har undvikit under sommaren) så har jag nu bestämt mig för att investera i en Novafon, det var Marion som berättade om den för mig då hon blivit rekommenderad att köpa en till sin lille man som också har haft problem med kroppen på sista tiden. När jag läste om Novafonen så inser jag att hela familjen kommer att ha nytta av den, kanon efter ett ansträngande agilitypass exempelvis 😉 Jag hade ingen aning om att något sånt här fanns och inser att det förmodligen är många fler än jag som skulle ha nytta av den, så… Läs gärna på länken nedan 🙂

Novafon

Nu när det börjar bli lite kallare har vi även börjat använda Back on Track täckena för att hålla musklerna fina och mjuka, jag märker direkt att både Snooby & Lucky är mjukare och smidigare på morgonen när de har sovit i sina täcken, Flash & Ice har dem i förebyggande syfte. Jag tycker täckena är underbara och har både täcken de ska inne, ute (som även går att ha inne) och regntäcken. Läs gärna lite om täckena med 🙂

Back on Track

, ,