Min otroligt smarta kille

Eftersom Snooby inte tränar agility med oss så är han alltid med husse när vi åker iväg för att träna eller tävla, så… Idag när jag tog med mig dom andra tre bus pojkarna till agilityplan så tog husse med sig vår äldsta pojke för lite uppletande och sen delade de på en lunch vid läktarna i gropen, något Snooby uppskattar MYCKET 😉

Här kommer det häftiga!

Medan de satt på läktaren så hade Brandförsvaret en övning med skolungdomarna om hur man släcker en eld. Goran förstod först inte vad Snooby skällde på varje gång elden tändes och bildade en massa rök när den släcktes gång på gång. Goran tyckte istället det var lite pinsamt och försökte få Snooby tyst, men varje gång elden tändes och sedan släcktes så det blev rökutveckling så satt han igång och skällde!

Inte förrän han de gick därifrån slog det Goran, Snooby har ju gått Brandvarnarkursen!!! Han är ju tränad i att skälla och varna vid rökutveckling, MEN, det var länge sen nu vi gick den utbildningen och jag ska erkänna att jag inte har tränat något själv sedan dess, men min otroligt smarta kille kom ändå ihåg vad man gjorde vid rökutveckling 😀 Är han inte grym!?!

Lunchdejtar regelbundet 😉

, , , , ,