Lisa Frick kurs dag 2

Det har varit två lärorika dagar på Finnbogården, Lisa har drillat oss i bland annat jakkosar och blindbyten, och hur viktigt det är med mjuka flytande signaler. Inte ryckiga och knyckiga som jag gör 😉 Har gjort mitt bästa för att mjuka till mitt kropp språk och fått handlingen mer flytande. SVÅRT! Men jag ska jobba vidare på det! Ska även bli kul att testa allt nytt med Flash & Lucky.

Jag & Ice har trots rolig kurs haft det tufft, stora hemska bromsar har ätit på oss. Ice har inte kunnat slappna av och har knappt sovit något pga av att han “jagat” bort (eller försökt komma undan!) från dom äckliga blogsugarna. Jag är själv helt sönder biten! Har stora röda hårda bölder över hela vaderna som spänner och kliar. Sen var det väldigt jobbigt med värmen, fick duscha av Ice 5-6 ggr i tisdags när det var som värst. Var rädd att han skulle tuppa av i hettan!
Farten blev ju helt klart lidande, det var inte alls lika mycket tryck i gossen som det brukar vara. Han var jätteduktig och skötte sig exemplariskt (när det gick fel var det såklart MINA fel ;)) men det gick inte så fort. Är övertygad om att farten kommer när jag blir säker och trygg i det jag gör, och det inte är 30 grader varmt ute såklart!

Här kommer några kombinationer vi jobbade med, tyvärr inte alla då mitt kamera batteri tog slut… 🙁 Hur som helst är jag väldigt stolt över min duktiga Isblå, han är en riktig stjärna!!! 😀
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SiJA4D0nkRc&hl=sv_SE&fs=1]

, ,