Äldre vovvar kan dom med!!

Lucky jobbar hårt på tävlingsformen, han börjar kännas riktigt fin att köra, fortfarande vild ibland dock 😉 Sen vi startade att träna agility för ett halvår sen har jag fått en yngre hund till sinnet och en mycket mer levnadsglad kille som bara ÄLSKAR att röja omkring på agilityplan!!! Inte bara under själva träningen utan hans glädje märks och sprudlar även på hemmaplan där han har börjat leka igen, han tar initiativ till bus, till kontakt, till kel… Jag har en lyckligare äldre vovve helt enkelt 😀

Aldrig hade jag trott att jag skulle börja träna agility med en 8-årig!! Men Lucky förklarade klart och tydligt att det var precis det ha ville, och matte lyssna lydigt helt enkelt 😉 Bästa valet jag har gjort, och jag hoppas att min fina Lucky kan inspirera andra hundägare med äldre hundar att förstå att det inte är försent. Så länge hunden tycker om aktiviteten i fråga och är fysiskt frisk så finns det inga hinder, det är bara att köra igång och ha kul tillsammans!!

Här är några fina bilder på min fina pojke i action, tagna av Karolina Sandgren