Fredagkväll på agilityplan

Efter avslutningen av Antijakt gruppen så blev det agilityträning med hela gänget. Först lite uppvärmning och småkombinationer och sen blev det banträning! Banan bjöd på många skratt lovar jag, speciellt i början då Marie försökte få till ett blindbyte… Hon planerade blindbyte hela tiden med gjorde framförbyte, gång på gång på gång… Vi konstaterade till slut att Marie gillar sina framförbyten 😉

Jag fick köra Blinka (Ice kullsyster) litegrann, störtskön att springa med. Följsam som attans och riktigt bra driv, som sagt en riktigt skön hund att köra. Med lite mer erfarenhet kommer hon att bli grym på plan 😉

Lucky känns bara bättre och bättre att köra, rev knappt någonting idag, framsteg!! 😀 Flash känns jämn och trygg, bådar gott inför tisdagen! Ice är läcker som vanligt. En skön fredag kväll helt enkelt!

Ser fram emot att få tävla Flashy igen, han känns riktigt bra nu!