Antijakt och lite Luckybus

Trodde inte att jag skulle komma fram till Väsby bk idag, vilken trafik!!! Vilket ståhej inför detta bröllop, förstår det inte riktigt…? Men men, det är jag det 😉 Kom fram gjorde jag i alla fall, ett par minuter sent bara, och som tur var Sandra snäll nog att åka ned och visa upp sin underbara hundleksaker så deltagarna kunde shoppa loss innan träningen startade. Tack Sandra!

Första tillfället startade som vanligt med inkallningsträning och även att lära hundarna att INTE trigga på fart och action runt omkring, däremot får de fart och action hos husse & matte som lön såklart 😉 Läxan till nästa gång var 100 st inkallningar om dagen (ja, du läste rätt!) och att träna på en massa olika situationer där hunden annars triggar igång på fart och fläkt. Andra lekande hundar, cyklister, bilar, joggare, fotbollsmatch osv… Ska bli kul att se utvecklingen på både tvåbenta & fyrbenta vid nästa kurstillfälle om två veckor 🙂

Efter kursen passade jag och Lucky på att träna lite på agilitybanan, jäkla hetspelle! Hahaha! När han samlar ihop sig och “lyssnar” på min handling så gör han riktigt bra ifrån sig, men han skriker ju rakt ut ibland och bara dundrar på så hinderpinnarna bara flyger! Min lilla skitunge 😉 Träffade även en trevligt tjej, Nathalie, som  också tävlar i klass 1. och även hon var sugen på att starta lag för att få mer tävlingsvana. Vi skulle träffas på nästa tävling på ssbk och snacka ihop oss mer. Kul!

Min lilla galna gaphals! 🙂

, ,