Stött upp harar

På kvällens antijaktskurs begav vi oss bort till har paradiset, en liten skogsdunge där det i princip alltid sitter harar, och visst gjorde det idag med. Två stycken! Ett perfekt tillfälle för kursdeltagarna att få lite facit på hur långt de har kommit i träningen plus att få en chans att använda sig utav övningarna i en “live” situation. Så jag tog en lov in i den lilla skogsdungen och stötte upp hararna, hundarna fick syn på dem och hussarna och mattarna fick ett perfekt träningstillfälle. När syn retningen försvunnit så fanns det färska spår att träna på, det blev en massa träning! Är övertygad om att det var ett gäng trötta jyckar som kom hem efter kvällens strapatser 😉 Nästa kurstillfälle kommer vi att träna nere vid ankdammen, där det även finns en hel del viltspår. Mycket rådjur i det området, men även hare, älg och bäver! Vi har suveräna tränings marker för jakt tokar, tränings tillfällen överallt! 😀

, ,