Första sommar doppet

Ni som följer den här bloggen, eller kikar in lite då och då har nog inte undgått alla inlägg jag har gjort om min älskade bruna pojke som haft väldigt mycket rädslor och reservationer. Nu för tiden så finns det inte speciellt mycket kvar av dessa, vilket jag är extremt tacksam för! Här kommer ytterligare ett steg i hans utveckling mot en trygg och självsäker vovve 🙂 Han vågar bada!! Simma!! Innan har han plaskat omkring i vattnet men inte vågat ge sig ut och simma, han har tyckt att det var läskigt när han inte känt botten under tassarna och direkt återvänt till tryggheten. Så att simma har inte kommit på fråga… Tills nu! Nu begav han sig bara ut och simma, helt på egen tass, ingen pepping eller coaching från min sida, helt och hållet hans egna val 😀 Vilken utveckling, han blir bara bättre och bättre för var dag som går, vilken resa han gjort! Jag är en stolt mamma 😉

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=oE98DHCKv9M&hl=sv_SE&fs=1&]

, , , ,