Helkväll på Ryttis

Kvällen började med en privatträning där både matte och hund har tänt till på klickerträning, så det blev en del snack om signalinlärning och stimuluskontroll, och en del träning förstås, jag bara älskar ämnet inlärning! Skulle gladeligen ha kurs i det varje dag 🙂 Efter det blev det föreläsning och diskussion om ämnet möten på Hundmöteskursen, mattar till en dansk svensk, en jack russel, en chiuahua, en cavalier, en amstaff och en BC blandning har alla målet att få möten att fungera smärtfritt. Kvällen avslutades med en grupp hussar och mattar som ville ha lite hjälp med att förbättra vardagslydnaden. Rolig grupp som ställde mycket frågor och engagerade sig i övningarna 🙂

Nu väntar en varm säng och komedier på TV, sen blir det sussa och iväg till ridhuset imorgon förmiddag för lite agilitybus 😉

,