Vaken och planerar

Har precis pratat med Anna, vi ska vara hos henne kl kvart över fyra, därifrån bär det av till ridhuset. Känns superskönt att det inte är så många startande i Large, 34 st tror jag Anna sa. Skulle det ha blivit riktigt långdraget så skulle jag bara blivit mer nervös! Det  här känns överkomligt 🙂

Ska bli spännande att banvandra för första gången (nej, jag banvandrar inte när jag tränar! vi bara springer och har kul, banvandringen har jag liksom bara snyggt lagt åt sidan, hahaha!) Så det här ska ju bli riktigt intressant 😉

Var på en föreläsning av Eva Marie Wergård för ett tag sen, en av sakerna hon tog upp var hur noggranna vi ofta är i träningen och förbereselsen av våra hundar men lägger inte ned någon tid på att träna och förbereda oss själva. Vi är ju faktiskt två på banan! Om jag kände mig träffad?? Absolut inte 😉 Ojojoj, stackars min älskade Flash, vad ska han göra med sin matte?! Hihihi…

Nu mat, sen packa!