Sååå stolt!

Då var vi hemma igen efter min och Flashans tävlingsdebut, å visst nådde vi våra mål 🙂 Tror absolut att Mr Flash Brown fick en positiv upplevelse av kvällen, vi lekte lite tillsammans bland allt stoj runt omkring, vi satt bara och gosade, och ibland bjöds det på gobitar. Min fokus låg på att Flash skulle bli bekväm i miljön och känna sig ledig och fri nog för att kunna springa banan med glädje, och det tycker jag vi lyckades med 🙂 Å jag kom ihåg banan! Både i agilityloppet och hopploppet, kors i taket Kickan!! 😉

Men det var helt klart som jag misstänkte med kontaktfältshindrena, dom var läskiga, så där måste vi spendera lite tid med att få gossen självsäker och bekväm. Sen blev jag riktigt snopen över att han missade ingången till slalomen, slalomen som typ alltid funkar på träning! Det var det sista jag trodde skulle kunna gå fel. Både Flash och Ice brukar vara riktigt säkra på ingångarna, men både i agilityloppet och i hopploppet strulade ingångarna. I agilityloppet tog vi om ingången flera gånger och blev därmed diskade, i hopploppet satt han ingången på andra försöket och fick därmed 5 fel men annars ett felfritt lopp 🙂 Hopploppet kändes riktigt bra, Flashan hade riktigt kul precis innan och hade en riktigt busig attityd, underbart! Jag är sååååå stolt över min pojke som förutom de lilla strulet med slalomingångarna  gjorde fina lopp. Med tanke på att vi inte ens har startat i klass 1 än så kändes det bra att fixa klass 2 banor 🙂

Nu ska vi lägga fokus på att Flash ska bli bekväm och börja gilla kontaktfältshindrena 🙂 Så bort med snön tack, vi behöver träna!!!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jLt4kGSpkls&hl=sv_SE&fs=1&]

, ,