Månadens trick är på väg

Är ni sugna på månadens trick? 🙂 Det är på väg! Spela död som även kan utvecklas till rulla runt blir utmaningen för mars. Eftersom jag är på agilitykurs hela helgen så har jag inte hunnit eller orkat filma, men jag har förberett allt och kommer garanterat ha filmen färdig till på måndag. Så håll utkik här på bloggen så kan ni börja leka med dessa nya trick under måndagen 🙂

Ni får gärna komma på tips och förslag på trick ni vill att jag ska ta upp, jag kommer att göra mitt bästa till att ta upp dom under årets gång. Försöker börja med de lätta och gå över till de lite mer utmanade tricken. Vad sägs som att lära hunden att halta? Det håller Lucky på att lära sig nu så vi kan lära ut det till er 🙂 Kommer i april, börjar med “tassen” och vinka som är lättlärda trick som jag kommer att utveckla till halta för er som vill ha en extra utmaning!