Har du valp eller unghund?

Valp och Unghundskurs

Valp och unghundskursen riktar sig till alla som vill ha en god relation med sin valp/hund som bygger på kontakt och samarbete. En valp/hund behöver regler och gränser för att må bra och utvecklas på bästa möjliga sätt. Här är leken ett underbart redskap vi använder oss av från början, här kan vi sätta gränser och skapa regler på ett naturligt sätt utan att hamna i konflikt med valpen/hunden. Valpen/hunden får också lära sig en sund balans mellan passivitet och aktivitet från början. Hantering ingår också då det är viktigt att lära valpen/hunden att klara av kloklippning, att bli borstad, få skrapade tänder, bli undersökt av vet. osv. Ämnen som ingår är kontakt & följsamhet, namnträning & inkallning, koppelträning, hantering, lek & passivitet. En kurs som ger er en mycket god grund att sedan lätt bygga vidare på!

Kursen hålls inomhus!

Kursstart: 6/4 kl. 18.00-20.00

 Resterande datum:

 13/4 kl. 18.00-20.00

20/4 kl. 18.00-20.00

Boka din plats på www.canine.se