Disc dog DVD + frisbees

Har äntligen kommit! Nu hittade jag ett företag i Sverige som hade en instruktions DVD och ett gäng olika frisbees, jag beställde med en gång eftersom betsällningen från USA bara strular. Så nu ska jag och Goran (som älskar att leka frisbee med hundarna) kolla på DVD:n och lära oss mer om disc dog träning. Jag beställde även 5 nya frisbees som är gjorde just för disc dog träning, vi fick även med en liten söt mini frisbee! De finns alltså även discar till mindre hundar, alla kan ha roligt oavsett storlek, underbart 🙂

Jag har känt mig lite splittrad över vad jag egentligen ska göra med mina vovvar, det finns så mycket roligt man kan träna! Men tyvärr finns det inte tid för allt, hade jag haft mer tid hade jag definitivt tagit tag i vallningen och i specialsöket. Men så länge situationen ser ut som den gör (mycket jobb på olika håll) så har jag bestämt mig för agilityn och frisbee träning. Det är något både jag, Goran och hundarna tycker är riktigt roligt. Leka frisbee är även något vi kan göra närsomhelst, det kräver inte att vi åker någonstans osv… Så tills vidare är de det vi kommer att pyssla med, agility & disc dog 🙂 Sen kan jag ju hoppas på att bli lyxfru och kunna hålla på med hundträning på heltid 😉 Ska fråga Goran vad han tycker om den idéen, hihihi!

Våra nya frisbees & instruktions DVD