Min första agilitykurs full!

Sååå kul! När jag nu har möjligheten att ha egna agilitykurser har jag satt upp min första grundkurs i början av mars, som nyss blev full 🙂 Självklart kommer jag att sätta upp en reservlista så ni kan fortfarande anmäla ert intresse. Jag ser fram emot att dela min nyblivna passion med mina kursare. Jag har gjort mitt absolut bästa för att lära mig så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt, bland annat har jag beställt instruktions DVD:er från några av de bästa agilityutövarna världen över. Numera har jag bokstavligen ett helt bibliotek av agility DVD:er och böcker. Ska bli kul att dela med mig av vad jag lärt mig hittills, därav endast en grundkurs en så länge.

Har även börjat träna grabbarna i frisbee och lite tricks som ska in i frisbeeträningen, mest Ice dock, han älskar frisbee!! Ska filma så fort jag får möjlighet så ni får se vår grundträning 🙂

Ice älskar agility & frisbee!