Vår nyårsafton…

spenderades hos Johan & Angelica i Kolatorp, som vanligt hade Johan lagat underbart god mat. Totalt proppfulla i magen blev det sen film och mys i soffan, vid tolvslaget satt grannarna igång med fyrverkerierna. De enda om hajade till när det helt plötsligt började dundra och blixta var Snooby & Kiwi, Johan & Angelicas hund. Men när vi sa till att det var lugnt och bad dom lägga sig ned igen så fortsatt de bara och vila och slumra. Lucky låg och vila och höjde knappt på ögonbrynet. Flash låg i mitt knä och sov, Ice låg nedanför och sov han med. Så en fridfull och lugn nyårsafton blev det för oss 🙂 När vi kom hem vid ett tiden så höll de fortfarande att skjuta raketer och festa vilt i vårt område, så sista pinkrundan var kring allt detta, men cool som min flock är så brydde de sig inte. Jag är ytterst tacksam ska ni veta!

Måste även berätta om Saga (Johan & Angelicas 1-åriga dotter) och Ice. De möttes för fösta gången när Saga var liten bebis och Ice var liten valp, redan då var de fina mot varandra. Saga har ju Kiwi, sin egna vove så hon är redan hundvan, däremot är inte Ice van med så små barn. Vi träffar nästan aldrig små barn, men trots det är min helt otroliga lilla 10 månadaders pojke helt fantastisk. Han var så försiktig och mjuk med Saga, la sig ned nästan hela tiden när hon hälsade på honom, såg precis ut som om han förstod hur hur liten och skör hon är och att han måste vara lugn och försiktig kring henne. Sån underbar liten själ han är 🙂

Här är lite bilder från vår mysiga avslappnade nyårsafton…

Kiwi, Saga & Ice

Saga, Snooby & Ice

Flash sover i mammas knä víd tolvslaget

Lucky var trött efter nyårsfirandet och tog plats bredvid mamma i sängen 😉