Inte ett enda misstag

Ice börjar bli grym på kontaktfälten, under vårt lilla träningspass idag gjorde han inte ett enda misstag! Vilket självklart förklarade för mig att vi måste gå vidare med mer störning, och det finns inget som hetsar Ice så mycket som när jag busigt säger “klaaaara, fäääärdiga, KÖR!” När jag testade det blev han för het och sprang av kontaktfältet innan mitt “OK”, men han lät sig bara luras en gång. Gången efter var han tillbaks och gjorde exakt vad han skulle 🙂

Flash har inte kommit lika långt som Ice och misstar sig ibland, inte så konstigt dock, Ice har fått två pass mer än Flash när han var med mig i helgen. Mr Flash Brown var i alla fall super taggad och hade jätteroligt! Älskar att träna min glada vovve 🙂 Nu blir det lugnt på agilityfronten tills på torsdag då vi har bokat ridhuset igen. Men det är ju inget som hindrar oss att fortsätta att träna på externbelöningarna exempelvis 😉

Min smarta Blue Ice!