Lucky är galen!

Som jag berättat förut så har jag även börjat träna min snart 8-åriga galna Lucky i agility, han bara älskar det! Laddar och skäller som en tok, jag behöver knappt belöna gossen (fast det gör jag ju ändå), att få träna agility & handling verkar vara självförstärkande för honom. Nu måste jag lära mig att tygla mitt humör och inte bli sur och irriterad när han laddar så hårt som han gör, oftast tycker jag självklart att det är kul men ibland blir det bara för mycket när han skriker rakt ut så fort det är hans tur att köra. Hur som helst så är han helt otrolig, han har lärt sig att springa hela slalomen på 3 ynka träningspass!! Han klarar inte lika svåra ingångar som Flash & Ice men han klarar hela slalomen, inte illa på så kort tid. Nu ska vi jobba på hinder fokus och driv framåt, han är så kontakttränad och vill gärna titta på mig hela tiden. Men det ska vi nog lösa 😉

Det bästa av allt är att han är lycklig! Han har fått tillbaks sitt ungdomliga busiga sätt, och det gör mig lycklig!

En nöjd Lucky 🙂