Träning på egen hand

P8180089Handlingkursen var en stor besvikelse, allt från arrangör till instruktör, så jag och pojkarna åkte hem igen och fortsätter vår träning på egen hand. Som tur var kommer Eva Bertilson tillbaks till Strängnäs för en fortsättningskurs i okt, den ser vi fram emot 🙂 Ska även försöka få till några datum så min vän Johanna Allanach kan komma till Sverige och ha kurs, hon har många års erfarenhet av Agilityträning & tävling, och viktigare än så, hon är en suverän instruktör/lärare! Så finns det någon som är intresserad av en helgkurs med Johanna så kontakta mig 😉
Dagens träningpass gick ut på övningar vi fick på Eva Bertilsons kurs i juli, det är ju dags att komma igång och träna på dem så vi kan komma vidare på kursen i okt.
Jag har mycket lättare att springa med och styra Flash än vad jag har för Ice, han är så snabb och jag hinner inte alltid med vilket gör att jag inte kan styra honom rätt varje gång. Men vi fick till det ganska bra efter ett par repetioner 🙂

Tittut!

Tittut!