Lyckad träning

Flash & Ice fick vara med på avslutningen av Kantarellsökskursen, efter det blev det lite Agilityträning för gossarna. Det blev ett riktigt lyckat pass med slalom, tunnel och hoppträning. Små kombinationer med tajta svängar och framförbyten tränade vi på 🙂 Ice är helt galen! Där kommer jag få träna en del på att få honom att samla ihop sig för tajta svängar och vändningar, han har sån fart så han blir vid i svängarna medan Flash är långsammare med får till riktigt tajta svängar istället. Flash slalom börjar även den att arta sig, han kan nu springa slalom (som den ska se ut, inga öppna portar) genom 4 pinnar och komma från alla möjliga vinklar. Nästa pass ska jag lägga till ytterligare 4 pinnar ca 1-2 m från de första 4 pinnarna. Ice jobbar fortfarande på öppna portar men även ingångar på upprätta pinnar, han har lite problem från höger och måste runda den första pinnen. Åter igen, full fart, hinner inte samla ihop sig, men det blir bättre 😉 Kul har vi i alla fall!

Imorgon blir det Antijakt & Lördag hela veckan på Hundens Hus igen.

Flash tränar hoppteknik1