Leksaker!!!

En hel dag med Antijaktkurs & Lördag hela veckan, ögonen går i kors… Kommer att sova gott inatt 😉

Nu till roligare saker, jag älskar att leka med mina grabbar! Jag har 3 fulla lådor med Hundleksaker, och i källaren ligger det lika mycket till. Hela golvet här hemma är full med olika leksaker som Flash & Ice rumsrerar runt med, det är deras leksaker som de alltid har tillgång till. De som ligger i lådorna är leksaker som det bara får leka med tillsammans med mig, och när leken är över åker de undan igen. Som ni säkert förstår så lek en stor del av vårt liv, så jag vill ha bra leksaker som både jag och speciellt hundarna tycker om. Nu har jag hittat underbara Sandra som gör leksaker till oss! Hon är riktigt händig och påhittig och bäst av allt, du kan bara säga vad du vill ha och hon fixar det 🙂 Det här vill jag självklart att dela med er, bra leksaker är inte alltid lätta att hitta men de är så värdefulla i lek/träning av våra fyrbenta vänner. Godis och mat i all ära, men kan du leka med din hund som belöning är det något alldeles extra, jag lovar!

Än så länge har jag inte fått upp någon webbshop på hemsidan, men har planer på det, så för nu kan ni mejla mig och beställa leksaker via mejlen. Vad vi har fokuserat på är leksaker som hjälper till att få igång jakt & kampleken, sånt som jag själv använder mig av i träning 🙂

Kika på bilden och se om det är något som lockar, fleece flätorna är underbara, även så “bläckfisken” (ett skönt rep att hålla i, tennisboll klädd i fleece med långa “armar”, det finns pip mjukisar i långt mjukt snöre som fungerar super för jakt & kamplek. Går att specialbeställa exempelvis längre snöre, tjockare fläta, längre “armar” på bläckfisken mm… Mejla mig på kickan@canine.se eller ring 0704948579

Lång/tjock fleece fläta 75:- kort 65:- bläckfisken 80:- pipmjukisar 75:-

Lång/tjock fleece fläta 75:- kort 65:- bläckfisken 80:- pipmjukisar 75:-