Det börjar likna slalom!

Efter 4 korta pass så börjar det faktiskt likna slalom, det är väl inte så imponernade i sig, det som är imponernade är vilka ingångar Flash klarar. Snooby & Lucky kan redan springa slalom men bara när jag skickar dom nära och när jag själv har slalomen på min vänstra sida, för det är så jag har tränat det med dom. Sen har jag slitit med att kunna skicka dem från andra sidan… Inga imponerande resultat direkt. Allt detta kommer jag att slippa med Flash, han tar redan alla ingångar! Därför har jag börjat om med de stora grabbarna också, de ska ju inte tävla men jag lär mig mer om detta sätt att träna in slalomen så… Det går framåt med Snooby, Lucky & Ice också, de har alla börjat med knepigare ingångar så jag är helt klart nöjd med våra prestationer 🙂 Startade även Flash och Ice på nosduttar på target idag som vi ska använda oss av på kontaktfältsbeteendet. Flash kan redan två av och två på men jag funderar på att köra tre av och två på, därav nosduttarna.

Min duktiga pojke :)

Min duktiga pojke 🙂