Börjar bli en tänkande liten kille

Nu syns det tydligt att Gremlin börjar tänka och klura på vad det är jag belönar honom för, han orkar hålla fokus längre och är riktigt sugen på sina små träningspass. Han flyger fram med viftande svans och förväntansfull blick när jag säger hans namn, han är ju trots allt nr 4 i gänget. Så träningen börjar alltid med att gossen får vänta på sin tur när först Snooby, sen Lucky och sist Flash tränar, inte förrän dess är det Ice tur. Detta har han lärt sig från början och funkar alltid inomhus, han sitter eller liggar bara och väntar på sin tur, hur cool som helst. Ute däremot, där är det en annan femma! Så fort det handlar om fart och fläkt så blir gossen tokig, där kan inte vara stilla och vänta på sin tur än, så vi använder oss av buren tills vidare.

P6150026