Tillbaks i storstan…

Det var med sorg i hjärtat jag lämnade Anna och de andra i Dalarna och begav mig tillbaks till Stockholm. Jag åkte direkt efter utbildningsbevisen delades ut, de som inte fått sina fåglar utvärderade och godkända fick stanna kvar och träna fram till fem, halv sex. Eftersom båda mina fåglar var godkända och att jag saknade mina vovvar såååå, så åkte jag hem så fort jag kunde. 

Det var skönt att komma hem och träffa familjen men jag längtar redan till nästa steg i aug 🙂

Va min lilla Ice har vuxit! Han börjar bli en stor pojke 🙂 Vi gick ut hela bunten och busade och tränade lite handling, imorgon blir det några nya lekar/övningar som vi fick av Johanna från Danmark (mycket bra instruktör) 🙂 Nu tycker Goran att jag ska stänga av datorn!

Jag och min underbara lärare Bob!

Jag och min underbara lärare Bob!