Dog Model 10 april!

Kursen kommer att hållas på Kungsholmen i Hundens Hus lokaler istället för hos mig i Håga. Hundens Hus har stora fräscha lokaler och därför kommer vi att kunna ta in fler deltagare än vad vi planerat. Så är det någon som är intresserad så finns det nu extra platser:)

Själv längtar jag! Inte bara till kursen och chansen att kunna få jobb efter den utan att äntligen få proffisionellt tagna bilder på mina änglar:) Jag och Goran har pratat om att ta grabbarna till en fotograf så vi får riktigt fina porträtt bilder på var och en. Men vi har liksom inte kommit iväg… Men nu får vi allt i ett, fina bilder, kurs, och chansen till framtida jobb! Kan det bli bättre?

Eleonor tycker självklart att Duchess har stjärnkvalité och ska gå kursen!

Eleonor tycker självklart att Duchess har stjärnkvalité och ska gå kursen!