Platta tunneln

Idag var det agilityträff med Claudia på Hundens Hus igen, vi jobbade mest med tunnlarna. Den öppna var det inga problem med men den platta var lite läskig till en början. Claudia stod i andre ändan och höll upp släpet så gossen skulle våga sig igenom, han såg ut som ett spöke varje gång han kom ur tunneln och såg att Claudia stod över och höll upp den. Så i pausen när Flash själv sökte sig in i öppningen så såg jag till att kasta in några korvbitar ett par gånger, det resulterade i att han helt plötsligt bara jobbade sig igenom hela släpet för sig själv! Självklart blev jag överlycklig och belönade honom med en jackpot, hela huvudet i korvpåsen:) Det blev en hit! Han gick tillbaks och gjorde det igen, och igen, och igen… Sen tog Claudia undan tunneln och träningspasset var slut. Vilken succé, ett träningspass och han tar sig igenom platta tunneln helt själv. Måste ju bara va en blivande stjärna:)

Efter kisspausen passade vi på att träna lite mer på slalomen eftersom det var ett par dagar sedan.  Jag vinklade upp pinnarna ännu mer och Flash börjar nu att böja kroppen runt pinnarna för att ta sig igenom. Häftigt att se! Efter bara några korta träningspass hittar han nu ingången fast jag är placerad på olika ställen och det börja likna slalom. Tror inte att det kommer att ta allt för många pass till innan han kör slalomen mellan de fyra pinnarna. Vi ska tillbaks och träna själva på fredag, får se hur träningen utvecklas då:)

På paus i Rålis...

På paus i Rålis...