Nya kursstarter på hemsidan!

Valp och Unghundskurs

Valp och unghundskursen riktar sig till alla som vill ha en god relation med sin valp/hund som bygger på kontakt och samarbete. En valp/hund behöver regler och gränser för att må bra och utvecklas på bästa möjliga sätt. Här är leken ett underbart redskap vi använder oss av där vi kan sätta gränser och skapa regler på ett naturligt sätt utan att hamna i konflikt med valpen/hunden. Valpen/hunden får också lära sig en sund balans mellan passivitet och aktivitet från början. Hantering ingår också då det är viktigt att lära valpen/hunden att klara av kloklippning, att bli borstad, få skrapade tänder, bli undersökt av vet. osv. Ämnen som ingår är kontakt & följsamhet, namnträning & inkallning, koppelträning, hantering, lek & passivitet. En kurs som ger er en mycket god grund att sedan lätt bygga vidare på!

Kursstart: ons 25/5 kl. 18.00-19.30

Resterande datum: 8/6, 15/6 & 29/6

Kurspris: 1500:-

Kantarellsöks intro

Kantarellsökshund i höst?
Lär hunden hitta skogens guld, du får en nöjd och belåten hund och en korg full av kantareller! Underbar aktivering i skog och mark (vi tränar dock inomhus) där hunden får utnyttja sin nos till max. Finns möjlighet att träna på både gula kantareller och trattisar!

Anmäl dig nu och investera i dig själv och din hund!

Kursdatum: ons 25/5 & 8/6 kl.19.30-21.00

Pris: 800:-

Cirkushund

2 x 1,5 tim praktik

I denna kurs kommer vi att träna hunden till att bli en riktigt cirkusartist! Genom att träna på olika cirkuskonster får hunden ordentligt med mental stimulans och ni kommer att ha så roligt tillsammans. Ni kommer att bli bättre samarbetspartners vilket även gynnar “vardagen”. Varför inte träna in en liten repetoar och bli en succé på middagen med släkt och vänner? Grunder i klickerträning ingår även i kursen då vi går igenom olika sätt att träna på. Så vill du klicka en massa trick, anmäl dig nu! 🙂

Kursdatum: ons 15/6 & 29/6  kl.19.30-21.00

Kurspris: 800:-

Alla tre kurser hålls inomhus!

Adress kurslokal:

Kunskapshuset
Industrivägen 1-5.
137 37 Västerhaninge

Anmälan sker på www.canine.se