Dead or Alive! Universal leken!

Det här är en lek jag fick lära mig av min vän Johanna Allanach när vi gick Chicken Camp tillsammans. Jag “föll” för den omedelbart och såg utvecklings möjligheterna då leken är en underbar grund för en massa kunskaper. Här kan hunden lära en massa färdigheter på ett lekfullt, positivt och konfliktfritt sätt. En genial lek med stora utvecklingsmöjligheter! Jag har på eget bevåg utvecklat leken i ca 15 steg (hittills!) där massor av kunskaper vävs in 🙂 Tack Johanna för Dead or Alive och massor av inspiration!

Å nu tänkte jag dela steg 1 (som jag fick lära mig av Johanna :)) och 2 med er blogg läsare för att jag vet att många kan ha nytta av den här leken. Lär vi in grunderna (det här steget!) kan som sagt massor av kunskaper sedan vävas in i leken.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KzR_2n0ZUPQ&w=640&h=385]

Have Fun! 😀

 

Ps. Imorgon kommer steg 2!

, , ,