Träningstävling i Sundby Ridhus

Denna underbara soliga söndag begav jag och Marie oss till Sundby ridhus för Stockholm Södras träningstävling, så bra med tävlingar där man bara kan testa gränserna och utvärdera vad man behöver träna mer på. Den här veckan kommer vi att ha kul i ridhuset 😉 Ska bygga upp delar av banorna och testa olika alternativ och jobba på handlingen en del. Skoj! Tack Ellionor Brändström, Emelie Ebler och resten av Ssbk gänget för en trevlig och välorganiserad tävling. Inte alla gånger man är färdig tävlad på två timmar! Så grymt skönt att inte behöva offra en hel dag för att få springa två lopp 🙂

Laja luktade tydligen väldigt gott och Ice försökte flörta till det, men icke sa miss bitch och fräste ifrån, haha! Marie började undra om damen var på väg in i löp, och mycket riktigt började hon löpa när de kom hem.

Ice: Hjälp vilken otrevlig hon är idag då!

 

, ,