Hej hej vinterland…

….nu är jag här!

Personligen älskar ett vackert vitt snötäcke, allt blir bara myyyyys!

Å pojkarna älskar att leka loss i det mjuka härliga underlaget 🙂

Men jag måste erkänna att snön ställer till det en del för mig just nu, jag ska ju ha kurs i helgen och den redan djupa snön försvårar framkomligheten. Gräsmattan vi skulle hålla till på är full med snö så vi får nog hålla till på min uppfart. Jag har skyfflat snö i timmar! Och ändå har jag hälften kvar, plus att den delen jag har skottat ren redan har några centimeter nyfallen snö. Morr… Jag har ont i hela kroppen…

Men! Jag ska inte klaga, igår var det fortfarande riktig översvämning här, vi hade över 30 cm vatten på hela uppfarten och på den lilla gräsmattan. När vattnet började närma sig huset ringde vi efter hjälp. En slamtömningsbil kom men efter de sett vår sjö, sa det bara, “vi kan inte hjälpa er”. De uppskattande att vi hade 100 kubik vatten på tomten och deras slambilar tar bara 6 kubik, så vi skulle inte ens märka av det. Som tur var började vattnet att sjunka undan igår. Så tacksamt! Resten blev en massa blask och tjock blöt snö när det började snöa på ordentligt, då gick det att börja skotta bort det värsta.

Det har varit riktig kaos här på Gudö sen i onsdags, vissa har haft så mycket vatten att de inte kommit in på sina tomter, vägar har svämmat över och stängs av…

Så en massa snö känns tacksamt just nu! 😉

Nån som vill komma skotta snö med mig? Välkommen 😉