Tack Sandra!

Medan jag fixade frukost kom Goran in med ett paket från brevlådan…
I hittar jag dessa 🙂

20120627-102313.jpg
Två presenter från Sandra! 😀

20120627-102444.jpg
En kampis till pojkarna och fårskinns leksak till Nisse (fast Flash snodde den med en gång! Min leksakstok!)
Kampisen är som många av Sandras leksaker mångsidig, den går att “bara” kampa med, men den går också att lägga pipisar i, tomma pet plaskor (brukar vara en favorit att bita i då det knastrar och låter) eller så går det att fylla den med godis för de som inte har någon vidare kamp eller leklust. Det blir en inkörsport till leken att jaga ifatt kampisen för att få smaka några godbitar 🙂

20120627-103502.jpg
Alla mina pojkar är vana och tycker om att leka med tomma MER eller Cola flaskor, och den här kreationen av Sandra kommer att göra det lättare för mig att belöna dem med flaskor 🙂

Tanken är att lägga upp en webshop på Canine med till i början ett litet utbud av Sandras leksaker. Fungerar det bra kanske vi utökar utbudet, men det får jag och Sandra diskutera med varandra.

Igen Tack Sandra för våra fina presenter, de kommer att lekas flitigt med! 😀

Kramis på dig!