Vad hände?

 Vi skulle ta en varmboldsvalack på foder att dela på, när det inte fungerade letade vi vidare efter andra valacker, det snackades då om att kanske köpa häst att dela. Sen började Karin att leta kallblod, och det var jag inte alls intresserad av! Kunde inte se mig själv med ett kallblod, eller rättare sagt, jag hade ingen erfarenhet av kallblod överhuvudtaget. 

Som tonåring hade jag ett varmblod och innan dess var det ridskola som gällde och där fanns inga kallblod. 

Men någonstans växte det bara fram, jag började leta egenskaper istället för en speciell ras och jag landade på nordsvensk brukshäst 🙂 Å nu är hon här, min nordsvensk! 

Så från en delad foderhäst, som absolut skulle vara valack, står vi nu här med två egna kallblodsston, hahahaha! Så det kan bli 😉

 Karin Strandberg, vad hände?! 😀

,