Idag är en speciell dag!

Idag är det Flashys födelsedag! 😀

Det första jag gjorde när Final Cut kursen var slut var att springa till bilen för att skynda hem så jag kunde spendera resten av dagen med födelsedagsbarnet och resten av min fina familj. Jag tog med mig sönerna ut på lekprommis för att inviga en av Flashans födelsedagspresenter som jag sprang in och köpte i en hund & katt shop på lunchen igår.

Vilken hit! En mjukare gummi ring som på grund av sin form gjorde det lätt för hundarna att plocka upp den från marken i fart, kanon för våra apporteringslekar! 😀

Både jag och hundarna älskade den, super att kampa med, gick både att kasta och rulla iväg den längs marken och den var lätt för hundarna att gripa. Superskön att kampa med! Plus plus plus!

Nu har de precis avnjutit ett lammöra, men Brownie har mer att bjuda på innan kvällen och kalaset är slut 😉 Grattis på 4-årsdagen min älskade älskade pojke!!!!!!!