Tillbaka i ridhuset

Pojkarna och jag har precis avverkat vårt första träningspass i ridhuset. Guuuud va roligt att träna igen!!! Sen vi lämnade ridhuset i mitten av april har vi typ inte tränat någonting, bara tävlat. Å det har märkts på de sista tävlingarna, så rutinerade är vi inte 😉 Vi behöver träna regelbundet. Men men, ibland kommer livet emellan.

Helt underbart skönt var det att komma igång igen i alla fall. Ice ylade av lycka när vi kom in i ridhuset igen 😀 Tok Lucky började ladda redan hemma, han såg “ridhus bagen” med alla leksaker i och visste precis vad som vankades.

För mig blir det två tripper till ridhuset idag, jag har ett nybörjar gäng för andra gången ikväll. Fun fun fun!

20111101-145156.jpg
Är det över? Redan? Lucky Luke och Isblå är redan redo för morgondagens träningspass 😉 Flashan tar det piano, som vanligt, hihihi!