Stannar hemma

Nä! Vi har alldeles för kul här hemma för att åka till Rättvik och tävla. Jag vill fortsätta att träna istället 😀
Dom här tre dagarna i ridhuset har varit magiska, vi har haft så jäkla kul!!! Gud vad jag har saknat att träna med mina fina…
Lucky har varit totalt galen, om någon som inte vet hur han låter när han kampar skulle ha hört hur han låtit dessa dagar… Då hade de nog trott att han blev brutalt misshandlad eller nåt, han har tagit i från klorna, hahaha! Så lycklig så lycklig 😀
Vi har njutit för fullt och sprungit oss totalt svettiga. Lovely!

Så tanken på att åka till en proppfull hall (mååååånga starter) och bara sitta och vänta och vänta på att få springa ett lopp… Nä, då kan vi ha roligare hemma. Nu räcker det med tävlingarna för i år, nu vill jag ha träna.

Hela säsongen har helgerna gått åt tävlingar och jobb, ingen ledig tid alls med Goran. Så han blev ju inte det minsta besviken över att vi stannar hemma i helgen. Nu blir det family time istället, skööööönt!