RC Superman style

När jag höll på att leka med pojkarna på A-hindret häromdan så var Snooby också ute på framsidan och ville vara med. Visst varför inte, han kan väl få springa över hindret nån gång och så leker vi bara som attans sen tänkte jag. Trodde han skulle ta det lite försiktigt eftersom han inte alls har klättrat på hindret många gånger i sitt liv, kanske nån gång på yngre dagar då vi åkte ut och aktiverade hundarna på agilitybanan vilket hände ytterst sällan? Kommer inte ens ihåg, vet bara att han inte alls är van vid det. Så här blev det! Han lekte SUPERMAN och flög över A:et och hamnade perfekt på kontaktfältet! 😉 Mitt hjärta åkte upp i halsgropen när jag såg honom flygandes i luften!!! Men det var väl inget sa snart 11-åringen och busade loss med sin boll en lång stund efter. Gissa om han får leka Running Contacts à la Superman style igen? NOT!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=1kbmNm-hZEo&w=420&h=345]