Privat träningar i agility

20110806-024537.jpg

Det är lite ändrade planer här på grund av vädret bland annat. Vi kommer att vänta lite med att lägga ut gräs på framsidan ett tag framöver. Det är för varmt och torrt än så länge, vi vill inte lägga ut så mycket pengar på att rulla ut gräs för att det sedan torkar ut det första det gör. Plus att jag vill kunna träna så mycket som möjligt på omskolningen av A-hindret, vill inte ha något större avbrott nu när vi väl har kommit igång med running contact träningen. När gräsmattan väl är på plats så får vi ju inte använda den på ett tag medan den “sätter sig”.

Så, nu till alla er som är sugna på att träna in hinder, jobba på kontaktfält, träna på handling osv… Det är bara att boka privat träning!

Hinder som finns här hemma är:

Hopphinder
Muren!!!
Tunnlar
Slalom + bågar
Balansen (sänkbart!!!)
A-hindret (sänkbart!!!)

Både balansen och A-hindret är perfekt för nybörjar hundar då vi kan börja på en låg nivå för att sedan höja dem i samband med hundens ökade glädje och självförtroende på hindret.
Muren är ett hinder många hundar inte ens har sett när de tävlar första gången, också en super chans att lära den som ett hinder i mängden.
Vill ni lära in slalom (eller förbättra) så är bågarna (de genomskinliga från Jenny Damm) väldigt bra och gör att träningen flyter på i ett ganska raskt tempo mot vad det vanligtvis gör.

Ps. Har tider redan nu i veckan då jag är ledig från jobbet 😉

20110806-024554.jpg

20110806-024609.jpg

Mejla mig på: kickan.allendes@hotmail.com
för bokning.