Flash blir lurad på SM pinne:-(

Eftersom min Flashy inte kan konkurrera med tider så gäller riktigt knepiga banor där det finns ett gäng fällor för oss, där har vi en chans att placera oss och plocka pinnar. Det här var just en sån bana, MÅNGA diskningar, inte många nollor… Jag visste att jag och Flash hade en chans att nolla denna bana och sno åt oss en SM pinne, och visst nollade vi, men när vi går i mål hör jag att de ropar ut vår tid och 5 fel???? Vadå 5 fel, han tog sig ju igenom banan klockrent! Då visar det sig att domaren gav oss en femma på balansens kontaktfält??? Grabben hade BÅDA framtassarna på kontaktfältet innan jag släppte av honom. Jag lät honom dock kliva av åt sidan då både Ice & Lucky visade våra träningsbrister i att göra ett tajt framförbyte (tillbaka längs balansen) direkt av kontaktfältet, de vände och gick upp på balansen igen! Med den erfarenheten valde jag att låta Flash gå av lite högre upp så benägenheten att springa upp på balansen igen minskade. Planen hade varit perfekt om domaren hade hunnit dit och se Flashans framtassar på kontaktfältet innan jag tog av honom till sidan. Så, ingen SM pinne för min fina bruna, trots att han förtjänade den så! Det var liksom inte ens på gränsen, båda framtassarna trampar tydligt på övre delen av kontaktfältet.
Men men, som bästa Maria & Tessan tröstade mig med (för jag var vansinnigt ARRRGGG men framförallt ledsen, kände mig lurad liksom), det händer alla någon gång.

Jag njuter i alla fall av att se vår snygga NOLLA 😉
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IDeWAjxcYoM&w=560&h=349]